green-chef-aanbieding-2022
Maaltijdbox » Green Chef
logo-green-chef

Green Chef

Green Chef biedt maaltijdboxen die passen bij de gezonde en bewuste consument. Het van origine Amerikaanse bedrijf is door HelloFresh overgenomen en breidt langzaam uit naar andere landen zoals Engeland. De verwachting is ook dat ze op termijn de Nederlandse en Belgische markt gaan veroveren. Een Green Chef maaltijdbox kenmerkt zich door het milieuvriendelijke / duurzame karakter en focus op persoonlijke gezondheid. Zo kun je kiezen voor gebalanceerd recepten en/of leefstijlen zoals Keto, Paleo en Vegan (plantaardig). Grofweg zijn er 3 tot 5 leefstijlen waaruit je kunt kiezen.

Vanafprijs€23,50
BetaalmogelijkhedenMastercard, Visa, Paypal, Overschrijving
Box wijzigenTot 4 dagen voor bezorging
BezorgingNederland
Biologisch?Deels
Vegetarisch?Ja
Aantal recepten16 per week
Aantal personen1 t/m 4 personen

Maaltijdboxen van Green Chef

De naam zegt het al: bij Green Chef draait alles om groen eten en duurzaam leven. Ze zijn een USDA gecertificeerd biologisch bedrijf. Ze werken samen met boeren om duurzame en smaakvolle ingrediënten in te kopen. Je kunt bij deze aanbieder van kookboxen kiezen uit een abonnement op verschillende leefstijlen. Op basis van deze gekozen eetvoorkeur selecteert het systeem automatische recepten die passend zijn. Zo kun je kiezen voor onder ander:

  • KETO + PALEO: Glutenvrije en graanvrije maaltijden, perfect voor de afwisseling terwijl u op uw koolhydraatinname let.
  • EVENWICHTIG & GEBALANCEERD LEVEN: Een uitgebalanceerd maaltijdplan met een gevarieerd en flexibel menu met veel keuzes, waaronder vlees, zeevruchten en vegetarische gerechten.
  • PLANTAARDIG / VEGAN: Deze leefstijl tilt plantaardige maaltijden naar een hoger niveau. Perfect voor vegetariërs en veganisten.
maaltijdboxen van green chef

Hoe werkt een abonnement bij Green Chef?

Wanneer jij hebt besloten om een maaltijdbox abonnement af te sluiten zul je een aantal keuzes moeten maken. Op de website van de Green Chef boxen kun jij je lidmaatschap flexibel samenstellen. Zo begin je met het kiezen van het soort eten dat je aan huis wilt laten bezorgen. Je kunt kiezen uit: vegetarisch, veganistisch, gebalanceerd, Keto, en calorie-bewust. Vervolgens selecteer je het aantal personen (2 of 4) en aantal gerechten per week (3 of 4). Op basis van deze keuzes wordt je Green Chef box besteld. 

Wat kosten deze boxen?

De prijs van een Green Chef maaltijdbox in België is nog niet bekend. Wanneer het product beschikbaar komt zullen we dit uiteraard direct kenbaar maken. Wel hebben wij een schatting gemaakt van de tarieven op basis van de prijzen in de USA en Verenigd koninkrijk. In de tabel hieronder kun je een prijsindicatie vinden van de verschillende foodboxen: 

# type boxPrijs (incl. bezorging)Prijs per portie
2 personen, 3 maaltijden€45,996,94
4 personen, 3 maaltijden€74,995,84
2 personen, 4 maaltijden€56,996,52
4 personen, 4 maaltijden€91,995,49
* Verwachting: prijzen Green Chef april 2024

green chef menu maaltijden


Kan ik met korting bestellen?

Er zijn verschillende kortingscodes en actievouchers beschikbaar voor huidige en bestaande klanten in UK en USA. De verwachting is dus dat ook in België gewerkt zal worden met promoties en vouchers. Doorgaans kun je dan voor een actietarief kennismaken met de service van een leverancier. Een eventuele Green Chef kortingscode zullen we t.z.t. publiceren op maaltijdboxvergelijken.be.

Wanneer kan ik Green Chef bestellen in België?

Op dit moment is onduidelijk wanneer de eerste bestellingen geplaatst kunnen worden. Hou deze pagina daarom regelmatig in de gaten. Mogelijk dat deze leverancier eerst in andere Europese landen gaat leveren alvorens de Belgische markt wordt betreden. Wil je niet wachten met bestellen? Bekijk dan eens onze actuele aanbiedingen.

Waarom koken met deze boxen?

Wil jij een bijdrage leveren aan een betere wereld? Wil jij gezonder en biologisch eten? Wil je afvallen of letten op de calorie-inname? Op een laagdrempelige manier vegetarisch eten (zonder vlees en vis in de recepten)? Bestel dan zeker eens een maaltijdpakket van Green Chef. Het is een duurzaam, milieuvriendelijk en gezond bedrijf.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Wanneer jij een eerste bestelling plaats wordt je persoonlijke account aangemaakt. Hieraan wordt een flexibel lidmaatschap gekoppeld. Dit lidmaatschap kun je elke week aanpassen (pauzeren of opzeggen). Je bepaalt zelf wanneer je wel of geen levering aan huis wilt hebben. Ook kiest je wekelijks zelf recepten uit een ruime selectie maaltijden.