hellofresh-aanbieding-2024
Maaltijdbox » Over Ons

Over Ons

Wij testen al jaren verschillende maaltijdbox aanbieders in België. Van HelloFresh en Marley Spoon, tot Ekomenu, Familiebox, 50 gram en Foodbag. Maar ook maaltijdboxen van Belgische supermarkten zoals Simply you en Click&Cook. Wij zijn onze ervaring begonnen te bundelen in de afgelopen tijd en hebben op maaltijdboxvergelijken.be een overzicht geplaatst met onze ervaringen. We maken ze al meer dan 5 jaar gebruik van verschillende foodboxen en dat bevalt uitstekend. De gerechten zijn heerlijk en makkelijk te bereiden.

Tips voor beginners: Voordat we de eerste box jaren geleden bestelden wisten we eigenlijk niet zoveel over kookboxen. Na wat uitzoeken leek ons HelloFresh een goede keuze om mee te beginnen. We hebben onze eerste 3 boxen met een mooie korting besteld en zijn gestart met koken. Bestellen is zo gedaan via de handige HelloFresh app en de bezorging is geweldig. HelloFresh heeft een eigen bezorgdienst en die is altijd keurig op tijd. Wil je verder lezen? Hoe vers zijn de ingrediënten? Hoe smaken de gerechten? Krijg je waar voor je geld? Kan je eenvoudig pauzeren of opzeggen? Wat zijn de alternatieven? Hoe kan ik kortingsacties toepassen? Bekijk dan onze reviews en ervaringen per Belgische aanbieder.

Wie zijn wij?

De ontwikkelaars van deze website hebben jaren lange ervaringen in de foodsector. Het team is gepassioneerd als het gaat om komen en innovatieve oplossingen in deze markt. “De maaltijdbox is daarom een uitstekend product om je in te verdiepen” aldus een van de oprichters. Er zijn veel soorten boxen en elke leverancier heeft zo zijn voordelen en nadelen. De markt is dynamisch. Er veranderd jaarlijks veel op het gebied van recepten, prijzen, aanbod en service.

Wat doen wij?

Wij werken maandelijks de informatie op maaltijdboxvergelijken.be om zo een actueel en relevant vergelijkingsportaal aan te bieden in België. Wij vergelijken de maaltijdboxen op smaak, prijs, kwaliteit, gemak, uitstraling en beleving. We verzamelen geldige kortingscodes en scherpe aanbiedingen waardoor jij goedkoop een maaltijdbox kunt uitproberen. Natuurlijk mag je ons vragen stellen als er iets onduidelijk is.

Contact & Adresgegevens

Wij zijn op dit moment uitsluitend per mail te bereiken via info@maaltijdboxvergelijken.nl. Wil je ons per post iets toesturen? Dan kan dat naar ons postadres:

Maaltijdboxvergelijken.be
Dr. van Deenweg 162
8025BM, Zwolle, NL