hellofresh-aanbieding-2024
Maaltijdbox » Maaltijdbox aanbiedingen

Maaltijdbox aanbiedingen

Wil jij graag direct een maaltijdbox bestellen? Bekijk dan onze actuele aanbiedingen van maaltijdboxen in mei 2024. In de tabel hieronder kun je de huidige kortingsacties vergelijken van de beste en meest populaire leverancier. De prijsindicatie is de goedkoopste box die op dit moment verkrijgbaar is van de desbetreffende box-leverancier. Wanneer jij vandaag besteld kun je vaak over enkele dagen de eerste kookbox al thuisbezorgd krijgen. Soms heb je een actiecodes nodig om de getoonde actieprijs te activeren. Deze kortingscodes kun je ook op onze website vinden. De vouchercode dien je in te voeren voordat je de bestelling betaald. In veel gevallen zit deze aanbieding al in de link van ons verwerkt en wordt het actietarief automatisch toegepast.

Boxen Opties Recepten Kortingsactie Bestellen
hellofresh Normaal €47,99
Nu €22,99!
Vegetarisch
Vegan
Biologisch
30+ recepten €85 korting
€50 + €15 + €10 + €10
Bestellen
marley spoon Normaal €44,93
Nu €29,93!
Vegetarisch
Vegan
Biologisch
30 recepten €45 korting
3 * €15
Bestellen
ekomenu Normaal €44,91
Nu €33,68!
Vegetarisch
Vegan
Biologisch
20 recepten 25% korting Bestellen
foodbag Normaal €43
Nu €28!
Vegetarisch
Vegan
Biologisch
18 recepten €15 korting Bestellen
simply-you-box Normaal €36,5
Nu €26,50!
Vegetarisch
Vegan
Biologisch
14 recepten €20 korting
2 * €10
Bestellen
familiebox Normaal €38,5
Nu €23,10!
Vegetarisch
Vegan
Biologisch
12 recepten 40% korting Bestellen
veganbox Normaal €38,50
Nu €28,88!
Vegetarisch
Vegan
Biologisch
3 recepten 25% korting Bestellen
dinnerly Normaal €38,95
Nu €28,95!
Vegetarisch
Vegan
Biologisch
12 recepten €30 korting
3 * €10
Bestellen

Actuele aanbiedingen mei 2024

Zoals je hierboven in de tabel kunt bekijken kun je veel maaltijdboxen voor een lage prijs uitproberen. Dit bieden de leveranciers aan om het extra aantrekkelijk te maken om hun box uit te testen. Er zijn kortingsacties waarbij je eenmalig een korting krijgt op de eerste box, maar er zijn ook deals waarbij het voordeel wordt verdeelt over bijvoorbeeld 2 of 3 boxen. Op die manier kun je de service dus enkele weken voor een gereduceerd tarief ondervinden. Hieronder vind je enkele acties die regelmatig terugkomen:

  • Vast kortingspercentage: Je ontvangt bijvoorbeeld 25%, 40% of 50% korting op een box na keuze. Dit is eenmalig te gebruiken. Hoe meer maaltijden je besteld, of wanneer je voor een groot aantal mensen besteld, hoe grote het kortingsbedrag wordt. Een box van €50 haal je dan al in huis voor €25. Dit hebben we regelmatig bij Ekomenu, Familiebox en Veganbox gezien.
  • Vast kortingsbedrag: In het verleden zijn er veel introductie-acties geweest waarbij men €20 of €25 korting gaf op de eerste box. Op die manier kon je dus heel voordelig een box voor 2 personen met 3 maaltijden uitproberen. Soms hoefde je maar €15 bij te betalen. Wie wil dan niet de service HelloFresh of Marley Spoon eens uitproberen?
  • Multi-voordeel: Er zijn ook heel regelmatig voucher die je kunt toepassen op een bestelling van meerdere boxen. Zo krijg je nu bijvoorbeeld een vouchercode van €45 bij Marley Spoon die je kunt verdelen over 3 bestelling. Bij elke box geven ze dan €15 korting. Bij HelloFresh geldt de actie nu op 2 boxen waarbij je op de eerste box €25 korting krijgt en op de tweede bestelling €20.

Nieuwe klanten en bestaande klanten

We moeten vermelden dat veel kortingscodes uitsluitend werken voor nieuwe klanten. Logisch natuurlijk, want anders kun je telkens opnieuw bestellen voor een lage prijs. Dat zou niet realistisch en werkbaar zijn. Voor bestaande klanten zijn soms andere voordeeltjes te behalen. Dit wordt doorgaans gecommuniceerd via de App of Email. Ook wanneer je een tijdje niet het besteld proberen de leverancier je opnieuw te laten bestellen door een voordeel te geven. Uiteraard is dat per maaltijd aanbieder verschillend.

Kan ik een gratis box uitproberen?

Bij verschillende maaltijdboxen kunnen bestaande klanten een code versturen naar vrienden, buren of familieleden. Met deze code kunnen deze mensen een maaltijdbox vrij bestellen. Er zitten wel voorwaarden aan dat soort maaltijdbox aanbiedingen verboden. Zo geldt dit alleen voor nieuwe bestellingen / accounts. Je zit niet vast een een verplicht abonnement en kunt altijd pauzen of opzeggen.

Is er een overzicht met maaltijdbox kortingscode?

Ja. Wij hebben voor alle aanbieders een overzichtspagina gemaakt met daarin meer informatie over de vouchercodes. Zo geven we antwoord op veelgestelde vragen en leggen we uit hoe de promoties werken. Bekijk de actuele promoties van HelloFresh, Marley Spoon, Ekomenu, Dinnerly, Foodbag, Familiebox, Simply You box, Veganbox, Mealhero en 15gram.