hellofresh-aanbieding-2024
Maaltijdbox » Marley Spoon België » Marley Spoon Kortingscode

marley-spoon

Marley Spoon kortingscode

3 deals gevonden
Besparing: €90,00
Update: 19 juni 2024

Marley Spoon met een kortingscode uitproberen? Op deze pagina bieden wij het overzicht met de beste kortingscodes voor het grootste voordeel. Dankzij onze actiecodes bestel jij jouw eerste box al vanaf €22,95. Bij Marley Spoon kies je wekelijks uit minstens 40 nieuwe recepten. Er is een mooie variatie aan gerechten met vlees, vis maar er zijn ook voldoende vegetarische opties. Marley Spoon bezorgt in Vlaanderen en Brussel. Op deze pagina vertelt onze expert Hans jou alles over hoe je deze box met maximale korting kunt bestellen. 

€24,89
Bekijk kortingscode
marley-spoon-kortingscode

Bestel Marley Spoon al vanaf €24,89

Luxe kookbox van €47,99 nu voor €24,89

4x korting
Bekijk kortingscode
marley-spoon-kortingscode

55% + 25% + 16% + 9% korting

Nu 55% + 25% + 16% + 9% voordeel!

Huidige Marley Spoon promoties

Aantal kortingsacties3
Hoogste korting€90,00
Laagste prijs€22,95
Prijs per portie v.a.€2,75
Bijgewerkt doorHans
Laatst bijgewerkt19 juni 2024

Overzicht Marley Spoon kortingscodes België juni 2024

Marley Spoon is de ideale maaltijdbox voor iedereen die houdt van lekker en gezond eten. Iedere week kan je kiezen uit 40 nieuwe, bijzonder en inspirerende gerechten van over de hele wereld. Marley Spoon bezorgt op dit moment door heel Vlaanderen en Brussel. In de tabel hieronder hebben wij voor jou alle actuele acties en aanbiedingen van Marley Spoon in België verzameld. Op die manier zie jij in een oogopslag welke acties er zijn en hoeveel voordeel je dan krijgt. Je kunt direct doorklikken om de actie te bekijken en jouw eerste box met korting te bestellen. Let op: deze actiecodes zijn bedoeld voor nieuwe klanten. Verderop op deze pagina bieden wij ook kortingstips voor bestaande klanten. 

KortingsactieOmschrijvingGeldig TotBekijk actie
€90,00 kortingTot €90,00 korting op de eerste 4 boxen30 juni 2021Bekijk actie
49% voordeel49% voordeel op eerste box (plus 20% + 15% + 15%)30 juni 2021Bekijk actie
Probeer voor €22,952-persoonsbox al vanaf €22,95 proberen30 juni 2021Bekijk actie
€40,00 voordeelOntvang €40,00 voordeel op 3 boxen31 augustus 2021Niet beschikbaar
4 keer €10,004 keer €10 = €40,00 korting (nieuwe klant)30 juli 2021Niet beschikbaar

Hoe moet ik mijn actiecode inwisselen?

Het is heel gemakkelijk om jouw eerste Marley Spoon box met korting te bestellen. In ons overzicht vind je alle lopende aanbiedingen. Kies simpelweg jouw favoriete aanbieding en je wordt direct doorgestuurd naar MarleySpoon.be. Je zult merken dat de korting automatisch al verwerkt wordt. Je krijgt dan ook een melding op het scherm dat de korting is toegepast op jouw eerste bestelling. Vervolgens kies je het aantal personen en het aantal gerechten per week. Daarna vul je jouw contact- en adresgegevens in. Zodra je een bezorgmoment gekozen hebt en de betaling gelukt is kan je online eenvoudig recepten uitkiezen. Je kunt betalen met Credit Card, Paypal, iDeal en Bankcontact. In  het onderstaande stappenplan leggen we precies uit hoe het bestellen van een Marley Spoon box met korting werkt. 

marley-spoon-kortingscode-belgie-uitleg

Benodigde tijd: 10 minuten

Marley Spoon kortingscode verzilveren

 1. Kies een kortingscode

  Kies uit ons overzicht een van de Marley Spoon kortingscodes. Er zijn verschillende acties waar je uit kunt kiezen. Vaak wordt de korting verdeeld over de eerste 3 boxen. Je bent dan overigens niet verplicht om ook al deze 3 boxen te laten bezorgen. Je kunt na 1 box gewoon opzeggen.

 2. Kies het aantal personen en aantal gerechten

  Kies de box die past bij jouw situatie. Er is een 2-persoonsbox met 3, 4 of 5 gerechten en een 3 – 4-persoonsbox met 2, 3 of 4 gerechten. Je kunt jouw box hier ook alvast met 1 druk op de knop vegetarisch maken. Dit kan je later nog wijzigen .

 3. Kies jouw bezorgvoorkeuren

  Voer jouw bezorgadres in en geef aan op welke dag en hoe laat je jouw eerste box bezorgd wil hebben. Je kunt hier ook extra bezorginformatie invullen. Bijvoorbeeld wat de koerier moet doen wanneer jij niet thuis bent.

 4. Kies een betaaloptie

  Je kunt in dit scherm nog eens de kortingscode controleren. Eventueel kan je ook nog een andere actiecode gebruiken. Je kunt betalen met Credit Card, Paypal, iDeal en Bankcontact. Wanneer je de betaling doet machtig je Marley Spoon automatisch om ook eventuele volgende boxen af te schrijven van jouw rekening.

 5. Voltooi bestelling en kies recepten

  Zodra de betaling is gelukt kan je meteen inloggen en jouw eerste recepten kiezen. In jouw account kan je ook eenvoudig boxen inplannen, jouw account pauzeren of je lidmaatschap beëindigen .

Nog meer bespaartips voor extra voordeel

Bij Marley Spoon heb je nog meer toffe acties waarmee je nog meer kunt besparen op jouw wekelijkse maaltijdbox. Hieronder bieden wij een aantal handige tips. 

Geef een gratis box weg aan vrienden
Ben je al even klant bij Marley Spoon en heb je al een aantal boxen ontvangen? Dan heb je de mogelijkheid om gratis een box weg te geven aan vrienden. Deze vriendenkorting is een mooie manier om buren/kennissen/vrienden ook kennis te laten maken met de box. 

Kook met een grotere box
Zijn jullie met z’n twee? Dan kan je ook kiezen voor de 4-persoonsbox met 3 gerechten. Hier kan je dan gemakkelijk een week van eten. Op die manier profiteer je van een veel lagere prijs per portie. Je moet het dan niet erg vinden om wat vaker dezelfde gerechten te eten. 

Bestaande klanten korting

Regelmatig krijgen wij de vraag of er ook actiecodes voor bestaande Marley Spoon klanten. De meeste aanbiedingen zijn namelijk gericht op nieuwe klanten. Gelukkig kan je als bestaande klant ook regelmatig profiteren van een coupon. Wanneer je als Marley Spoon klant jouw box gepauzeerd hebt staan is de kans groot dat je een aanbieding ontvangt om met korting jouw account weer te heractiveren. Deze kortingscodes voor bestaande klanten ontvang je vaak per Mail, SMS of soms per post. Daarnaast zijn er ook diverse online fora waar dergelijke codes worden uitgewisseld. Vaak gaat het om actiecodes die €10,00 of €15,00 voordeel geven. 

SMS, E-mail of in de Marley Spoon App
Marley Spoon moedigt inactieve klanten aan om het account weer te activeren. Vaak krijg je dan een actiecode toegestuurd per SMS, in de E-mail of in de Marley Spoon App. Op die manier kan je voordelig weer een nieuwe box bestellen. 

Per post
Ook kan het zijn dat je een flyer of brief in de brievenbus krijgt met daarop een unieke actiecode die jij als bestaande klant kunt gebruiken. 

Online fora en social media
Op het internet zijn er diverse fora en Facebook Groepen waar mensen codes voor bestaande klanten met elkaar delen. Het gebruik van deze codes is op eigen risico. 

Veelgestelde vragen (FAQ)

Heb je nog vragen over de kortingscodes van Marley Spoon? In de onderstaande FAQ sommen wij de belangrijkste vragen en antwoorden voor je op. 

Hoeveel korting krijg ik bij Marley Spoon?

Je krijgt op dit moment 49% + 20% + 15% + 15% korting bij Marley Spoon. Deze korting krijg je verspreid over 4 boxen: 49% voordeel op de eerste, 20% op de tweede, 15% op de derde en nog eens 15% op de vierde box. Met deze code kan je al een box bestellen vanaf €22,95. De totale korting kan oplopen tot €90,00

Hoe werkt de kortingscode precies?

Kies uit een van de beschikbare kortingscodes op deze pagina. Je wordt dan meteen automatisch doorverwezen naar de website MarleySpoon.be. Hier krijg je een melding dat de korting is toegepast. Nu kan je een box kiezen en een bezorgmoment kiezen. Zodra de betaling is geslaagd kan je meteen recepten kiezen en wordt jouw eerste box met korting op het gekozen moment thuisbezorgd.

De code werkt niet, wat moet ik doen?

Soms krijg je een rode melding dat de coupon niet kon worden toegepast. Kijk altijd eerst even naar de geldigheidsdatum van de code. Is deze niet meer geldig? Probeer dan een andere code. Anders adviseren wij je om je browsegegevens te wissen en het opnieuw te proberen. Voer je handmatig een code in? Kijk dan goed of je de juiste code hebt ingevuld en of je geen “0” (nul) hebt verwisseld met een O (letter O).

Is er ook een voucher voor bestaande klanten?

Ja, er zijn ook vouchercodes voor bestaande klanten. Deze krijg je als vaste klant vanzelf een keer opgestuurd per mail, SMS of per post. Vaak ontvang je deze code pas op het moment dat jouw abonnement gepauzeerd is. Met zo’n code probeert Marley Spoon jou te stimuleren om jouw abonnement weer te heractiveren.

Hoe werkt de korting over meerdere boxen?

Hierbij wordt de korting verdeeld over bijvoorbeeld jouw eerste 3 boxen. In dit geval krijg je dus €15,00 korting op box 1, box 2 en box 3. Je bent niet verplicht om alle 3 boxen af te nemen. Bevalt het niet? Dan kan je ontvangst van de eerste box gewoon opzeggen. J