hellofresh-aanbieding-2024
Maaltijdbox » HelloFresh België » HelloFresh Kortingscode

logo-hellofresh

HelloFresh kortingscode

3 acties gevonden
Besparing: €85,00
Update: 23 mei 2024

HelloFresh met kortingscode bestellen? Via Maaltijdboxvergelijken.be profiteer je nu van een aantrekkelijke korting van liefst €84,00. De eerste box bestel je al vanaf €21,99. Elke week heb je de keuze uit meer dan 30 gevarieerde gerechten. Daarbij heb je keuze uit een ruim aantal bezorgmomenten en kan je jouw box beheren in een heel gebruiksvriendelijke App. Op deze pagina vind je alle huidige actiecodes en geeft expert Hans antwoord op al jouw vragen. 

€21,99
Bekijk kortingscode
hellofresh kortingscode

HelloFresh vanaf €21,99

Probeer HelloFresh uit vanaf €21,99

€85,00
Bekijk kortingscode
hellofresh kortingscode

€85,00 korting HelloFresh

Ontvang tot €85 voordeel op eerste 4 boxen

Huidige HelloFresh promoties

Aantal kortingsacties3
Hoogste korting€85,00
Laagste prijs€21,99
Prijs per portie v.a.€2,92
Bijgewerkt doorHans
Laatst bijgewerkt23 mei 2024

Overzicht HelloFresh kortingscodes België mei 2024

Met HelloFresh zet je elke dag een gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel. De box zit vol met lekkere verse ingrediënten en je kiest wekelijks zelf uit meer dan 25 recepten. Wil jij de maaltijdbox van HelloFresh met korting uitproberen? Wij hebben voor jou de beste kortingsacties verzameld. In de tabel hieronder vind je alle huidige aanbiedingen en acties. Je ziet direct welke acties er op dit moment lopen en hoeveel je korting krijgt. Je kunt eenvoudig doorklikken om direct gebruik te maken van een bepaalde actiecode. 

KortingsactieOmschrijvingGeldig TotBekijk actie
€85,00 korting€50 + €15 + €10 + €10 = €85 voordeel28 mei 2021Bekijk actie
€50 voordeelTot €50 voordeel op jouw eerste box28 mei 2021Bekijk actie
Box vanaf €21,99Bestel jouw eerste box al vanaf €21,9928 mei 2021Bekijk actie
40% korting40% voordeel op de eerste box31 december 2022Niet beschikbaar
50% voordeelMeld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 50% korting31 januari 2023Niet beschikbaar

Hoe moet ik mijn actiecode verzilveren?

De HelloFresh kortingscode werkt heel eenvoudig. Je kiest de gewenste actie waarna je direct wordt doorverwezen naar de website van HelloFresh. De korting wordt hier automatisch verwerkt. Vervolgens kies je jouw box (het aantal personen en het aantal gerechten) en rond je de bestelling af. Daarna kan je direct recepten kiezen voor jouw eerste levering. Bij het bestellen van jouw eerste box ga je een flexibel lidmaatschap aan. Betalen kan met iDeal, SEPA, Visa, MasterCard, American Express en PayPal. Eventuele volgende boxen worden automatisch afgeschreven.  Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe de HelloFresh Welkomstkorting  werkt. 

uitleg-hellofresh-kortingscode-belgie

Benodigde tijd: 10 minuten

HelloFresh kortingscode verzilveren

 1. Kies de gewenste actie

  Er zijn verschillende acties waar je uit kunt kiezen. Soms krijg je een korting op de eerste box, en soms wordt de korting verdeeld over bijvoorbeeld de eerste 3 boxen.

 2. Kies jouw box

  Zodra je op de gewenste actie klikt wordt je automatisch doorgestuurd naar HelloFresh.be. Je kunt hier nu eenvoudig jouw box samenstellen. Kies het aantal personen en het aantal maaltijden per week. De korting is al verwerkt. Dit zie je ook in het prijsoverzicht

 3. Voer jouw gegevens

  Vul nu jouw e-mailadres in en kies een wachtwoord. Vul vervolgens jouw contact- en adresgegevens in.

 4. Kies een bezorgdag

  Kies de gewenste eerste bezorging. Je hebt de keuze uit diverse bezorgdagen en tijdslots. Dit kan je later aanpassen in jouw account. Je kunt ook aangeven wat de bezorger moet doen als je niet thuis bent.

 5. Controleer bestelling en betaling

  Kijk of de totaalprijs klopt en of de korting juist verrekend is. Klik vervolgens door om de betaling te doen. Je kunt betalen met Creditcard, SEPA of Paypal. Bij de eerste bestelling wordt het bedrag meteen afgeschreven. Je machtigt HelloFresh om eventuele volgende boxen automatisch te incasseren.

 6. Plaats bestelling en kies recepten

  Je bestelling is geplaatst. In jouw online account kan je eenvoudig recepten kiezen. Je kunt hier ook boxen overslaan of je abonnement stopzetten.

Andere handige bespaartips

Wil je nog voordeliger gebruik maken van de HelloFresh maaltijdbox? Hieronder deelt onze expert Hans nog meer tips en tricks hoe je kunt besparen op jouw box. 

 1. Geef €45, krijg €20: geef vrienden €45,00 korting op hun eerste 3 boxen en krijg zelf €20 korting op je volgende box
 2. Gratis extra’s: in de box zitten regelmatig leuke gratis extra’s zoals een gratis proefproduct of een voucher die je kunt besteden bij een andere webshop
 3. Kook dubbele porties: Ben je je alleen? Neem dan een 2-persoonsbox en maak 2 maaltijden in één keer klaar
 4. Geef een gratis box weg aan een vriend

Korting voor bestaande klanten

De kortingscodes van HelloFresh op deze pagina zijn meestal bedoeld voor nieuwe klanten. Maar ook nieuwe klanten kunnen gebruik maken van extra voordeel. Dit geldt met name voor klanten die hun abonnement tijdelijk gepauzeerd hebben. HelloFresh stimuleert deze gebruikers om het account weer te heractiveren met een mooie korting. Deze acties worden vaak gedeeld via de HelloFresh App, per mail of per SMS. Soms ontvang je ook een folder in de brievenbus met daarop een mooie actiecode die je kunt gebruiken als bestaande klant. Ook zijn er verschillende websites en fora waar actiecodes voor huidige HelloFresh klanten worden gedeeld. 

 • Per SMS: regelmatig stuurt HelloFresh een promotie per SMS naar bestaande klanten om hun lidmaatschap te heractiveren
 • Per Mail: houd je mailbox goed in de gaten. Wanneer je account een tijdje gepauzeerd staat dan krijg je vaak naar verloop van tijd een mail met een aanbieding
 • Per post: bestaande klanten krijgen ook regelmatig een flyer of brief met een unieke code om een nieuwe box met korting te bestellen

hellofresh-heractiveren-voor-bestaande-klanten

Veelgestelde vragen

Meer weten over de kortingsacties van HelloFresh? Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen van onze bezoekers verzameld en beantwoord. Heb je nog steeds een belangrijke vraag? Neem dan gerust even contact op. Wij helpen je graag verder. 

Hoeveel korting krijg ik bij HelloFresh?

Op dit moment ontvang je tot €85,00 korting bij HelloFresh. Deze korting wordt verdeeld over de eerste 3 boxen: €20,00 tot €50,00 voordeel op de eerste box en nog eens €15 + €10 + €10 op de tweede, derde en vierde box.

Hoe werkt de kortingscode precies?

Je kunt eenvoudig een van de aanbiedingen kiezen. Je wordt daarna automatisch doorgestuurd naar de website HelloFresh.be. De korting wordt automatisch verwerkt. Vervolgens kies je een box en vul je jouw contact- en adresgegevens in. Tenslotte kies je een bezorgmoment en kies je een betaalmethode. Je kunt nu in jouw account recepten kiezen en boxen inplannen.

De code werkt niet, wat moet ik doen?

Mogelijk is de actiecode niet meer geldig of onjuist ingevoerd. Controleer eerst de geldigheidsdatum van de aanbieding. Is de actie nog wel geldig? Kijk dan of je de vouchercode juist is ingevuld. Daarnaast is het verstandig om even de cookies van je browser te wissen en het nog eens opnieuw te proberen. Je kunt ook even contact opnemen met de klantenservice van HelloFresh.

Is er ook een voucher voor bestaande klanten?

De meeste actiecodes zijn voor nieuwe klanten. Maar ook bestaande klanten kunnen gebruik maken van diverse kortingsacties. Deze vind je vaak niet online, maar worden gedeeld via de eigen kanalen van HelloFresh. Bijvoorbeeld in de App, per mail of per SMS. Ook krijg je soms per post een aanbod om jouw account met korting te heractiveren. Let op: deze codes werken alleen als jouw account gepauzeerd staat.

Hoe werkt de korting over meerdere boxen?

Dit betekent dat de korting (van bijvoorbeeld €85,00) wordt verdeeld over meerdere boxen. Dit kan zijn de eerste 3 of 4 boxen. Je bent niet verplicht om al deze boxen ook daadwerkelijk af te nemen. Je kunt jouw abonnement gewoon pauzeren of stopzetten na de eerste levering. Je bent dan vrij om de resterende korting alsnog op een later moment te gebruiken.