hellofresh-aanbieding-2023
Maaltijdbox » Mealhero » Mealhero Kortingscode

logo-mealhero

Mealhero kortingscode

2 acties gevonden
Besparing: €45,00
Update: 4 december 2023

Ben jij gek op het gemak van kant en klare maaltijden van Mealhero? Dit zijn diepvriesmaaltijden, die je snel en moeiteloos kunt opwarmen in en oven, magnetron of de slimme stomer die je kunt huren. De maaltijden worden dagvers gekookt en direct ingevroren tot -20 graden celsius. De gerechten zijn op die manier erg smaakvol en gezond. Wil jij Mealhero met korting bestellen om zo de service te kunnen uitproberen? Kies dan voor een van de promoties hieronder. Een bestelling heb je binnen 5 minuten online geplaatst en de gerechten kunnen vaak volgende week al geleverd worden.

€30
Bekijk kortingscode
mealhero-kortingscode

Nieuwe klanten ontvangen €30 voordeel

Probeer deze boxen uit voor een lage prijs!

€45
Bekijk kortingscode
mealhero-kortingscode

€45 korting op de eerste leveringen

Kant en klaar maaltijden met €45 korting

Huidige Mealhero promoties

Aantal kortingsacties2
Hoogste korting€45,00
Laagste prijs€33,00
Prijs per portie v.a.€7,81
Bijgewerkt doorMichiel
Laatst bijgewerkt4 december 2023

Overzicht Mealhero kortingscodes België december 2023

Koken zonder moeite; dat kun je doen met de Mealhero maaltijdbox. Om de week, of 1 keer per maand, ontvang jij een nieuwe levering met die diepvriesmaaltijden. Je kunt ze een lange tijd opslaan in de diepvries. De slimme stomer die je kunt huren is speciaal ontwikkeld voor deze maaltijden. Zo warm je alle ingredienten op de juiste manier op (tijd en temperatuur). De verpakkingen en receptuur zijn duurzaam ontwikkeld wat het extra milieuvriendelijk maakt. Je hebt alle vrijheid om zelf te kiezen welke smaken / combinaties je wilt laten thuisbezorgen. Door gebruik te maken van Mealhero kortingsacties haal je de eerste leveringen extra goedkoop in huis. 

KortingsactieOmschrijvingGeldig TotBekijk actie
€45,00 kortingDirect €45 korting op een maaltijd-abonnement30 december 2021Bekijk actie
€30,00 voordeelBack to school actie 3 x €10 op de eerste leveringen30 december 2021Bekijk actie
Box vanaf €7,81Bij grote afname al vanaf €7,81 per maaltijd29 december 2021Bekijk actie
40% korting40% voordeel op de eerste box30 juli 2021Niet beschikbaar
50% voordeelMeld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 50% korting31 maart 2021Niet beschikbaar

Hoe werkt deze kortingscode?

Het unieke Mealhero maaltijdplan met voordeel wordt automatisch geactiveerd voor nieuwe klanten wanneer je via maaltijdboxvergelijken.be doorklikt naar de website. De actievoucher wordt dan direct toegepast. Wanneer je in de bestelmodule  zit moet je een keuze maken uit verschillende plannen. Zo kun je kiezen voor elke twee weken of elke 4 weken een levering. Daarbij moet je aangeven of je dan 10, 16, 24 of 32 gerechten wilt laten bezorgen. De prijs wordt direct aangepast en je ziet ook direct het actietarief. Werkt dat niet? Dan kun je in de laatste stap (voor de betaling) nog een kortingscode invoeren. Deze kun je op deze pagina achterhalen. 

bestel met korting bij mealhero

Benodigde tijd: 6 minuten

Mealhero kortingscode verzilveren

 1. Bekijk de huidige aanbiedingen

  Hierboven kun je de actuele acties zien. Wanneer je klikt op de knop ‘bekijk code’ zul je automatisch de juiste voucher krijgen en wordt je direct doorgeleid naar de website van Mealhero.

 2. Kies jouw maaltijdbox

  Op de site kun je vervolgens je persoonlijke maaltijdbox-plan kiezen. Hoevaak en hoeveel gerechten wil jij geleverd krijgen? Hou daarbij reken dat je wel ruimte moet hebben in de vriezer om deze kant en klaar gerechten te bewaren.

 3. Voer jouw contact- en adresgegevens

  In de stap daarna verstrek je contactgegevens en afleverdetails. Check dit altijd goed, zodat je zeker weet dat de bezorger bij het juiste adres aan huis levert.

 4. Kies een bezorgmoment

  Je kiest ook direct zelf een moment waarop je de eerste levering wilt ontvangen. Vervolgens wordt dat in de toekomst automatisch gedaan op het door jou gekozen bezorginterval. Bijvoorbeeld elke 1e en 3e woensdag van de maand.

 5. Controleer bestelling en betaling

  Heb je alle stappen doorgelopen? Dan kun je de bestelling gaan afronden door een betaalmethode te kiezen. O.a. met creditcard, bancontact, iDeal etc. Na de eerste bestelling wordt het flexibel lidmaatschap geactiveerd en worden eventuele vervolgbestelling door middel van automatische incasso betaald.

Hoe kan ik goedkoper eten bij Mealhero?

Wil jij wel graag de goedkope maaltijden van Mealhero proberen maar ook blijvend besparen? Onze experts zijn in het actuele aanbod gedoken en hebben enkele tips en adviezen voor je op een rijtje gezet:

 1. Bestel meer maaltijden: wanneer jij voor meer dan 1 persoon besteld (dus grote hoeveelheden per levering) dalen de gemiddelde tarieven die je per portie betaald. Je kunt dus ook samen met familie of vrienden bestellen. 
 2. Vraag subsidie aan: in België kunnen ouderen / senioren en hulpbehoevende een bepaalde subsidie aanvragen voor de maaltijdbedeling. Via de overheid / gemeente kan meer informatie geworden opgevraagd. Het wordt geregeld vanuit het zorgbudget. Hieraan zitten wel enkele voorwaarden verbonden. 
 3. Gebruik eigen microgolfoven: je kunt voor €5 per maand een slimme stomer huren bij Mealhero. Dit is een bruikleenovereenkomst. Je kunt er ook voor kiezen om zelf middels een eigen magnetron of oven de gerechten op te warmen. Ook dan zijn ze erg lekker en gezond. Hierdoor kun je dus €60 per jaar besparen. 

Voor voor bestaande klanten

De kortingscodes van Mealhero die we hierboven vermelden gelden uitsluitend voor klanten die nog geen eerdere bestelling hebben geplaatst. Heb jij al een account, dan kun je hier dus geen gebruik meer van maken. Soms zijn er wel leuke acties voor mensen die regelmatig bestellen bij Mealhero. Dit wordt door middel van de nieuwsbrief en website gecommuniceerd. 

gezonde maaltijden van mealhero

FAQ – actuele vragen

Meer weten over de kortingsacties van Mealhero? Dan kun je hieronder de veelgestelde vragen vinden die onze klantendienst heeft gekregen. Zijn er na het lezen van deze vragen nog onduidelijkheden? Bekijk dan de website van deze aanbieder voor aanvullende instructies. Je kunt eventueel ook contact met ons opnemen. 

Hoeveel korting ontvang ik bij Mealhero

De huidige promocodes bieden een voordeel van €15 per levering. De totale korting is natuurlijk wel hoger, aangezien deze voucher toegepast kunnen worden op meerdere bestellingen. Zo biedt de discountcode van €45 recht op een verrekening van 3 keer €15.

Hoe werkt de kortingsvoucher precies?

De Mealhero aanbiedingen van maaltijdboxvergelijken.be worden direct toegepast als je via onze site klikt op een knop of advertentie. Wanneer dit om technische redenen niet lukt kun je ook handmatig de getoonde code kopieren en zelf plakken in de winkelwagen van de webshop. Je kunt dit in de laatste stap klappen in het kortingscode-veld, alvorens je de betaling afrond.

Waarom zijn deze prijzen per portie gemiddelde duurder dan concurrenten?

Dan komt omdat deze gerechten ‘kant en klaar’ geleverd worden. Je hoeft ze uitsluitend op te warmen. Dit bespaart heel veel tijd en maakt dat je snel kunt eten. Je hebt zo de hele avond vrij hebt voor andere dingen. Wanneer je eens per maand gerechten afneemt (voor meer personen of grotere hoeveelheden) wordt de prijs per portie goedkoper. Je hebt dan thuis wel een grote vriezer nodig om de maaltijden goed te houden (houdbaarheidsdatum is 8 tot 12 weken).

Waarom betaal ik €60 per jaar voor de slimme stomer?

De kortingsacties zijn niet geldig op de slimme stomer van Mealhero. Deze kun je los huren voor een kleine vergoeding van slechts €5 per maand. Dit slimme apparaat verwarmt de losse ingrediënten op. De innovatieve software en bijbehorende app zijn kostbaar. Vandaar dat deze kosten worden doorberekend aan de klant.