hellofresh-aanbieding-2024
Maaltijdbox » Mealhero

logo-mealhero

Mealhero

Mealhero is een aanbieder van vriesverse maaltijden die je eenvoudig kunt opwarmen met de meegeleverde slimme stomer. Bij Mealhero heb je elke week de keuze uit 30 samengestelde maaltijden. De 80 verschillende ingrediënten kan je ook eenvoudig zelf combineren en daarmee jouw eigen maaltijd samenstellen. De maaltijden worden 1 of 2 keer per maand bij je thuisbezorgd en kan je eenvoudig bewaren in de vriezer. Je kiest zelf hoeveel maaltijden je wilt ontvangen. De maaltijden kan je eenvoudig scannen waarna de slimme stomer jouw maaltijd in ongeveer 20 minuten klaarmaakt. Op deze pagina lees je uitgebreide informatie over deze leverancier. We vertellen je alles over de maaltijden, de slimme stomer en je kunt hier bruikbare reviews lezen .

Vanafprijs€24,00 per week
BetaalmogelijkhedenBetaalkaart of zichtrekening, Kredietkaart, iDEAL, Maaltijdcheques
Box wijzigen4 dagen voor jouw bestelmoment
BezorgingVlaanderen, Brussel en Nederland
Biologisch?Nee
Vegetarisch?Ja
Aantal receptenWekelijks 40+ vriesverse gerechten
Aantal personenN.v.t.

mealhero-belgie

Wat kost Mealhero?

Mealhero werkt met verschillende meal plans. Via de website stel je eenvoudig jouw eigen meal plan samen. Je kiest hierbij hoe vaak je een box wil ontvangen (elke 2 weken of elke 4 weken) en hoeveel maaltijden je in de box wilt ontvangen (10, 16, 24 of 32). Hoe meer maaltijden je kiest, hoe lager de prijs per maaltijd. In de tabel hieronder vind je de actuele kosten van Mealhero. Dit is inclusief bezorgkosten. De huur van de slimme stomer (€5,00 per maand) komt er nog bij.  De prijzen in de tabel hieronder zijn op basis van een levering elke 2 weken. 

Aantal maaltijdenPrijs per weekActieprijsPrijs per maaltijd
10 maaltijden€48,00€33,00€9,60
16 maaltijden€69,00€54,00€8,63
24 maaltijden€97,00€82,00€8,08
32 maaltijden€125,00€110,00€7,81
Overzicht met kosten Mealhero in België (mei 2024) op basis van levering elke 2 weken

Mealhero review

Mealhero biedt een uniek concept waarbij je vriesverse maaltijden zelf kunt opwarmen in de meegeleverde slimme stomer. Lekker, gezond en gevarieerd eten zonder zelf te koken. Gebruikers vinden het met name handig voor 1 of 2 personen. Voor grotere gezinnen is het wat onhandig omdat je maar maximaal 1 maaltijd tegelijkertijd kunt opwarmen. Het leuke is dat Mealhero elke week 40 nieuwe vriesverse gerechten klaar zet om uit te kiezen. Het is alleen niet verplicht om precies deze gerechten klaar te maken. De slimme stomer bestaat namelijk uit drie stoommandjes. Je kunt dus ook heel eenvoudig ingrediënten combineren. Zo kan je bijvoorbeeld de pasta van het ene gerecht mixen met de groenten en de vis uit een ander gerecht. Je kunt het helemaal zelf bepalen! In de Mealhero App zie je precies wat er nog in de vriezer ligt. Je kunt dus vanuit je luie stoel al bepalen wat je gaat klaarmaken. De gerechten kan je ongeveer 6 maanden bewaren in de vriezer. Het is dus niet erg wanneer je een week wat drukker bent en even niet aan de maaltijden toekomt. Liever zelf koken? Kijk dan ook eens bij De Familiebox en Veganbox

ReviewplatformGemiddelde beoordeling
Ervaringensite.be9,0 / 10
Google Reviews3,9 / 5
Facebook4,8 / 5
reviews van Mealhero bij verschillende populaire reviewplatforms

Voordelen Mealhero

  • Wekelijks keuze uit 30 samengestelde maaltijden
  • Volledig flexibel
  • Niet zelf koken, de slimme stomer maakt het klaar
  • Met handige Mealhero App

Nadelen Mealhero

  • Minder vers dan andere kookboxen
  • Maximaal 1 maaltijd tegelijkertijd opwarmen
  • Je betaalt €5,00 huur per maand voor de slimme stomer
  • Beperkte keuze bezorgdagen (maandag en woensdag)

Kortingscodes mei 2024

Mealhero met korting uitproberen? Er zijn regelmatig aanbiedingen en acties waarmee je deze deze box met extra voordeel kunt bestellen. Deze kortingsacties gelden doorgaans alleen voor nieuwe klanten. Op dit moment is er bijvoorbeeld een actie waarbij je drie keer €15,00 korting ontvangt. Deze korting wordt verdeeld over jouw eerste 3 bestellingen. Dit betekent niet dat je ook verplicht bent om 3 bestellingen te plaatsen. Je kunt jouw abonnement op elk moment weer stopzetten of pauzeren. Op onze pagina met Mealhero kortingscodes vind je een actueel overzicht met acties en aanbiedingen. Je kunt hier ook codes delen die jij gevonden hebt. 

Contactgegevens

AdresEvenbroekveld 16A, 9420 Erpe-Mere
Telefoonnummer+32 53 42 00 14
Websitewww.mealhero.me
E-mailinfo@mealhero.m
Facebookhttps://www.facebook.com/mealhero/
Instagramhttps://www.instagram.com/mealhero/

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is Mealhero?

Mealhero is een leverancier van vriesverse maaltijden die je eenvoudig kunt bereiden met de meegeleverde slimme stomer. Bij Mealhero kies je wekelijks uit tientallen verschillende gerechten die 1 of 2 keer per maand bij je thuis worden bezorgd. Zelf koken is niet nodig, de slimme stomer maakt de gerechten klaar in ongeveer 20 minuten.

Wat is de slimme stomer?

De slimme stomer is een slim apparaat dat bestaat uit 3 stoommandjes. Elke Mealhero verpakking kan je eenvoudig scannen aan de stomer. De stomer weet precies hoe lang de aardappelen/pasta/rijst, de groenten en het vlees/vis opgewarmd moeten worden. Je drukt op het knopje en na ongeveer 20 minuten is jouw maaltijd klaar.

Wat kost Mealhero?

Mealhero is er vanaf €7,81 per maaltijd (bij een box van 32 maaltijden). De meest populaire box met 24 maaltijden is er vanaf €48,50 per week (€8,08 per maaltijd). Dit is inclusief bezorging. Voor de slimme stomer betaal je €5,00 per maand aan huur.

Kan ik zelf mijn recepten kiezen?

Ja, je kunt via de website zelf jouw favoriete recepten kiezen. De chefs van Mealhero bedenken en preppen elke week ongeveer 40 verschillende gerechten die jij kunt selecteren. Je kunt de ingrediënten ook zelf combineren en daarmee jouw eigen favoriete maaltijd bereiden.

Waar bezorgt Mealhero?

Mealhero bezorgt op dit moment in heel Vlaanderen, Brussel en Nederland. De bezorgers komen ook in de kleinste dorpen. De meeste klanten kiezen voor 1 bezorging per maand. Levering kan op maandag of woensdag.

Wat kan ik met de Mealhero App?

Met de App kan je eenvoudig jouw boxen inplannen en recepten kiezen. Daarnaast communiceert de App met de Slimme Stomer. De App weet op die manier precies welke gerechten er nog in jouw vriezer liggen. Zo kan jij ‘s middags op je telefoon alvast kijken wat je die avond wilt eten.

Ervaringen van andere gebruikers

Hieronder kan jij zelf een review over Dinnerly schrijven. Probeer zo goed mogelijk aan te geven wat je wel en niet goed vind aan deze box. Je kunt hieronder ook de ervaringen van andere gebruikers lezen. 

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van de 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

Perfect voor 1 persoon

Rated 5,0 out of 5
26 augustus 2021

Ik zocht al een tijdje een box voor 1 persoon. Mealhero is voor mij ideaal. Lekker veel maaltijden in de vriezer en de stomer werkt ideaal.

Jonas