hellofresh-aanbieding-2024
Maaltijdbox » 15gram » 15gram kortingscode

logo-15gram

15gram kortingscode

2 aanbieding gevonden
Besparing: €15,00
Update: 23 mei 2024

Wil jij 15Gram met korting uitproberen? Op deze pagina verzamelen wij de beste kortingscodes en promoties zodat jij extra voordelig jouw eerste bestelling kunt plaatsen. Daarnaast leggen we jou precies uit hoe het verzilveren van een actiecode werkt. 15Gram is een luxe Belgische maaltijdbox met kraakverse producten en verrukkelijke recepten die wekelijks bij je wordt thuisbezorgd. 15Gram bezorgt in heel Vlaanderen en Brussel. Wekelijks kan je kiezen uit 16 gevarieerde en bijzondere gerechten. De meeste maaltijden staan binnen 30 minuten op tafel. 

Huidige 15Gram promoties

Aantal kortingsacties2
Hoogste korting€15,00
Laagste prijs€35,95
Prijs per portie v.a.€4,37
Bijgewerkt doorHans
Laatst bijgewerkt23 mei 2024

Alle 15Gram kortingscodes van mei 2024

15Gram is een populaire Vlaamse maaltijdbox. Deze leverancier onderscheidt zich vooral met heel verse ingrediënten en bijzondere recepten. Elke week kan je kiezen uit liefst 16 verschillende recepten. Veel van deze recepten staan al binnen 20 of 15 minuten op tafel. 15Gram biedt een mooie mix van gerechten met vlees, vis maar ook voldoende vegetarische mogelijkheden. Het leuke is dat je elke week ook typische gerechten uit de Belgische keuken kunt kiezen. Ook voor mensen die graag letten op de calorieën en koolhydraten is er voldoende keuze. 15Gram is wel een stuk duurder dan veel andere Belgische boxen. De 2-persoonsbox met 3 gerechten kost standaard €50,95. Met onze 15Gram kortingscodes kan je jouw eerste bestelling plaatsen met een mooie korting. Hieronder vind je een actueel overzicht met de beschikbare codes.

KortingsactieOmschrijvingGeldig TotBekijk actie
€15,00 korting€15,00 introductiekorting op je eerste 15gram foodbox30 mei 2021Bekijk actie
Probeer voor €35,95Probeer 15gram al vanaf €35,9530 mei 2021Bekijk actie
2 keer €10 korting€20,00 voordeel op je eerste bestelling31 december 2020Niet beschikbaar
€10,00 actie€10,00 voordeel voor nieuwe klanten31 december 2020Niet beschikbaar

Hoe moet ik mijn actiecode verzilveren?

Heb je een 15Gram actiecode gevonden? Dan kan je deze heel eenvoudig gebruiken. Wanneer je op een actie klikt dan wordt de korting namelijk automatisch toegepast. Je hoeft dan niet meer handmatig een code over te nemen of te kopiëren en te plakken. Vervolgens kan je meteen 3 of 4 gerechten toevoegen en jouw bestelling met korting afronden. Wil je een kortingscode handmatig gebruiken? Dat is ook mogelijk. In de foto hieronder zie je het veld waar je een kortingscode kunt verzilveren. In het stappenplan hieronder leggen we nog eens stap-voor-stap uit hoe het werkt. 15gram-kortingscode-belgie

Benodigde tijd: 10 minuten

15Gram kortingscode verzilveren

 1. Kies een promotie

  Kies de aanbieding die je wilt gebruiken. Bijvoorbeeld de €15 introductiekorting op je eerste 15Gram box. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de website 15gram.be

 2. Kies het aantal personen en selecteer je gerechten

  In deze stap kies je het aantal personen (2, 3 of 4) en kan je meteen 3 of 4 gerechten uitzoeken. Elke week kan je in totaal uit 16 recepten kiezen.

 3. Kies eventuele extra’s

  15Gram biedt verschillende extra’s zoals verse drankjes, kant-en-klaar maaltijden, fruit en soepen die je aan jouw bestelling kunt toevoegen. Dit is niet verplicht.

 4. Vul je gegevens in

  Klik op “bestellen” om naar de volgende stap te gaan. Hier voer je jouw contactgegevens in en kies je een gewenste leverdag en tijdstip.

 5. Controleer je korting

  Onderaan het scherm vind je welke kortingscode actief is. Je hebt hier ook de mogelijkheid om een nieuwe actiecode in te vullen.

 6. Betaling en voltooi je bestelling

  Je kunt betalen middels Visa, KBC, Belfius, Creditcard en Bankcontact. De bestelling is geplaatst. In jouw online account kan je nu jouw lidmaatschap beheren en toekomstige boxen inplannen.

Een cadeaubon aan vrienden geven

Wil jij een vriend of vriendin verrassen met een 15gram maaltijdbox? Dat kan heel eenvoudig met de 15gram Cadeaubon. Je kunt iemand een specifieke box cadeau geven. Bijvoorbeeld een box met 3 maaltijden voor 2 personen. Na de betaling ontvang je per e-mail een cadeaubon die je zelf kunt uitprinten en cadeau kunt doen. De cadeaubon is 1 jaar geldig. De ontvanger kan de cadeaubon vervolgens via de website eenvoudig verzilveren en een box bestellen. 

Is er een actiecode voor bestaande klanten?

De actiecodes op deze pagina zijn exclusief bedoeld voor nieuwe klanten. Heb je al eens eerder een box van 15gram besteld en ontvangen? Dan zul je zien dat de code niet werkt. Op dit moment hebben wij ook geen actiecodes beschikbaar voor huidige klanten. Wel weten wij dat bestaande klanten regelmatig een actie per mail of mobiele telefoon ontvangen. Wanneer je bijvoorbeeld een paar weken geen box ontvangen hebt kan het zijn dat je een mail krijgt met een actie om jouw volgende box met korting te bestellen. Deze codes zijn vaak persoonlijk en kan je dus niet overdragen naar een ander. 

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over de actiecodes van 15gram. 

Hoeveel korting krijg ik bij 15gram?

Bij 15Gram profiteer je op dit moment van €15 introductiekorting op je eerste 15Gram foodbox. Hiermee kan je jouw eerste box bestellen vanaf €35,95. Deze korting geldt voor alle boxen. Je kiest zelf 3 of 4 gerechten voor 2, 3 of 4 personen.

Hoe moet ik de actiecode verzilveren?

Wanneer je op een van de actuele aanbiedingen klikt dan wordt je automatisch doorgestuurd naar de website 15gram.be. Hier wordt de korting dan automatisch verwerkt. Je hoeft dus niet een actiecode te plakken in je winkelmand. Dit is overigens wel mogelijk. In de laatste stap van je bestelling is er een veld waar je een kortingscode kunt invullen.

De korting werkt niet, wat moet ik doen?

Controleer of de code nog geldig is. Mogelijk is de geldigheidsdatum verstreken. Heb je de code handmatig ingevuld? Kijk dan of je geen fout hebt gemaakt met cijfers of letters. Probeer ook even je browsegegevens te wissen. Dit helpt soms ook om de code wel te laten werken.

Kunnen bestaande klanten ook gebruik maken van deze promoties?

Nee, de promoties op deze pagina zijn exclusief bedoeld voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen hier geen gebruik van maken.