hellofresh-aanbieding-2023
Maaltijdbox » Foodbag » Foodbag Kortingscode

foodbag

Foodbag kortingscode

2 aanbiedingen gevonden
Besparing: €20,00
Update: 4 december 2023

Wil jij Foodbag met korting uitproberen? Op deze pagina vind je een actueel overzicht met kortingscodes en aanbiedingen. Op die manier kan jij jouw eerste box met extra voordeel uitproberen. Foodbag is een van de lekkerste en meest verse maaltijdboxen van België. De box wordt elke weer gevuld met kraakverse producten en lekkere en bijzondere gerechten. Iedere week kies je uit 18 gerechten die worden verdeeld over 4 kookstijlen. De ingrediënten zijn veelal afkomstig van lokale Belgische leveranciers. Je kunt de box los bestellen, maar ook als abonnementsvorm. 

€20
Bekijk kortingscode
foodbag-kortingscode

Bestel nu een box voor €23!

Normaal €43 maar nu tijdelijk voor €23!

€20
Bekijk kortingscode
foodbag-kortingscode

€20 korting op 1 bestelling!

Geldige voucher voor €20 extra voordeel!

Huidige Foodbag promoties

Aantal kortingsacties2
Hoogste korting€20,00
Laagste prijs€23,00
Prijs per portie v.a.€4,04
Bijgewerkt doorHans
Laatst bijgewerkt4 december 2023

Alle Foodbag kortingscodes van december 2023

Foodbag is een heel populaire maaltijdbox in België. Ze bezorgen in Vlaanderen, Brussel en het grootste deel van Wallonië. Het unieke aan deze leverancier is dat ze werken met veel lokale partners. Om die reden is jouw box elke week gevuld met de meest verse seizoensproducten van Belgische bodem. En dat proef je! Foodbag is helaas wel een stukje duurder dan andere boxen zoals HelloFresh of Marley Spoon. Gelukkig is er voor nieuwe klanten ook heel veel voordeel. In de tabel hieronder vind je een actueel overzicht met Foodbag kortingscodes (update december 2023). 

KortingsactieOmschrijvingGeldig TotBekijk actie
€20,00 kortingOntvang €20,00 korting op jouw eerste Foodbag30 december 2021Bekijk actie
€15,00 voordeelKrijg €15,00 voordeel op jouw eerste bestelling30 december 2021Bekijk actie
Probeer voor €28,-Probeer Foodbag uit vanaf €28,00 30 december 2021Bekijk actie
10% kortingSchrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg 10% voordeel30 juni 2021Niet beschikbaar
35% voordeel35% voordeel op een eerste box naar keuze15 mei 2021Niet beschikbaar

Hoe moet ik mijn actiecode verzilveren?

Foodbag bestellen met korting is heel eenvoudig. Als eerst zoek je op deze pagina de actie die je wilt gebruiken. Daarna wordt je automatisch doorgestuurd naar de website van Foodbag. Kopieer de actiecode alvast! Je kiest nu het aantal gerechten en het aantal personen. Je kiest hier meteen ook al welke gerechten je graag wil ontvangen. In de volgende stap heb je de keuze om nog extra’s toe te voegen aan jouw bestelling. Denk aan fruit, brood of een kant-en-klaar gerecht. In de volgende stap vul je het leveradres in en kies je hoe vaak je de box wil ontvangen (eenmalig, wekelijks of tweewekelijks). Ook kies je hier een bezorgdag en tijdstip. In de laatste stap kies je een betaalmethode en kan je de kortingscode invullen. Zie ook de foto hieronder. In het bijgaande stappenplan vertellen we je stap-voor-stap hoe de Foodbag Welkomstkorting  werkt. 

foodbag-kortingscode-inwisselen-uitleg
In de laatste stap van jouw bestelling kan je een kortingscode invullen

Benodigde tijd: 10 minuten

Foodbag kortingscode verzilveren

 1. Kies een kortingscode

  Op deze pagina vind je een overzicht met verschillende kortingscodes waar je uit kunt kiezen. Kies de code met de beste korting en kopieer deze goed. Je moet deze later invullen bij het plaatsen van jouw eerste bestelling.

 2. Kies gerechten en het aantal personen

  Kies nu welke gerechten je wil, en voor hoeveel personen. Je kunt kiezen uit 3 – 5 gerechten voor 1 – 5 personen. Je kunt dit later nog wel wijzigen.

 3. Kies extra’s

  In de volgende stap heb je de mogelijkheid om een aantal extra’s toe te voegen. Denk aan fruit, vers brood, een kant-en-klaar maaltijd of verse sapjes. Dit is niet verplicht, je kunt het ook overslaan.

 4. Vul je gegevens in

  Voer het gewenste leveradres in. Je kiest hier ook hoe vaak je de box wil ontvangen, en waar, op welke dag en hoe laat deze bezorgd mag worden.

 5. Voer je kortingscode in

  In de laatste stap vind je onderaan het kortingscode veld. Hier kan je de gevonden coupon plakken of overschrijven. Klik op “pas toe” om jouw korting te activeren.

 6. Betalen en bestelling voltooien

  Je ziet nu een samenvatting met alle details van jouw bestelling. Controleer nog een keer of alles klopt en voltooi de betaling. Je kunt vervolgens in jouw online account alles rustig bekijken.

Geef een gratis box weg aan vrienden

Ben jij klant bij Foodbag? Dan kan je via jouw account een mooie korting weggeven aan vrienden, familie, collega’s of buren. Met jouw code krijgen zij namelijk liefst €20,00 korting op de eerste Foodbag bestelling. En ook jij wordt hiervoor beloond. Hoe meer vrienden jij klant maakt, hoe meer tegoed jij krijgt. Deze korting kan jij vervolgens weer gebruiken voor jouw toekomstige bestellingen. 

 • Je krijgt €10,00 voor de eerste vriend die je klant maakt
 • Je ontvangt €20,00 voor de derde vriend die via jou klant wordt
 • Je krijgt liefst €40,00 voor de 8e vriend die via jouw unieke Foodbag kortingscode klant wordt. 

Is er een actiecode voor bestaande klanten?

Heb jij al eens een Foodbag box besteld? Dan zul je zien dat de kortingscodes op deze pagina vaak niet werken. Dat komt omdat deze exclusief voor nieuwe klanten zijn. Maar ook bestaande klanten kunnen regelmatig gebruik maken van een actiecode. Met deze code kan je dan een nieuwe box bestellen met bijvoorbeeld €10,00 korting. Soms ontvang je deze actiecodes per mail of SMS. Je kunt natuurlijk ook aan vrienden vertellen over Foodbag. Wanneer zij klant worden via jouw link krijg je al snel €10,00 of meer voordeel op een volgende bestelling.   

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over de actiecodes van Foodbag. 

Hoeveel korting kan ik krijgen bij Foodbag?

Bij Foodbag ontvang je nu €22,00 op jouw eerste bestelling. Hiermee kan je jouw eerste box al bestellen voor €23,00.

Hoe kan ik de code inwisselen?

Kies de actie waarvan je gebruik wilt maken. Je wordt dan automatisch doorverwezen naar Foodbag.be. Hier kies je direct jouw recepten en het aantal personen. Vervolgens vul je jouw gegevens in en kies je een bezorgmoment. In de laatste stap – bij de betaling – kan je en actiecode invullen. Hier plak je de gevonden code. Je klikt op “pas toe”. Wanneer de code juist is wordt deze meteen toegepast. Je ziet het totaalbedrag ook direct veranderen.

Ik krijg de melding dat de kortingscode niet bestaat, wat moet ik doen?

Er zijn 2 foutmeldingen: “Deze kortingscode is niet meer geldig” en “deze code bestaat niet”. Bij de eerste foutmelding is het waarschijnlijk zo dat de geldigheidsdatum al verstreken is. Bij de tweede melding heb je mogelijk een foutje gemaakt. Kijk goed of je de code juist hebt overgenomen en of je geen letters of cijfers verwisseld hebt. Soms helpt het ook om even al je browser- en cookiegegevens te wissen en het opnieuw te proberen.

Hoe werkt de vriendenkorting?

In jouw online account vind je een unieke persoonlijke code die je kunt delen met vrienden. Wanneer vrienden lid worden via jouw code krijgen zij €20,00 korting. Jij wordt ook beloond middels een extra tegoed op jouw account.