hellofresh-aanbieding-2024
Maaltijdbox » Dinnerly België » Dinnerly Kortingscode

logo-dinnerly

Dinnerly kortingscode

2 acties gevonden
Besparing: 50%

Update: 23 mei 2024

Wil jij eens voordelig kennismaken met de maaltijden van Dinnerly? Dat snappen we wel. De boxen van Dinnerly staan bekend om hun eenvoudig en toegankelijkheid. Simpele recepten, voldoende keuze en snelle bereiding. Echt iedereen kan (leren) koken met deze kookpakketten. Deze aanbieder staat in de basis sowieso voor betaalbaar eten. Dat doen ze door lagere prijzen te vragen dan de gemiddelde concurrent doet. Dit bereiken ze door bijvoorbeeld maximaal 6 ingrediënten per recept te gebruik en grootschalig in te kopen. Wij raden iedereen zeker aan om met een kortingscode van Dinnerly hun service extra voordelig uit te gaan proberen. 

50%
Bekijk kortingscode
dinnerly-kortingscode

50% voordeel voor nieuwe klanten

50% + 20% + 10 + 10% voordeel

20,40
Bekijk kortingscode
dinnerly-kortingscode

Vanaf €20,40

Eerste box vanaf €20,40

Aantal kortingsacties2
Hoogste korting50%
Laagste prijs€20,40
Prijs per portie v.a.€1,92
Bijgewerkt doorMichiel
Laatst bijgewerkt23 mei 2024

Overzicht Dinnerly kortingscodes België mei 2024

De boxen van Dinnerly staan tegenwoordig ook wel bekend als “De meest betaalbare maaltijdboxen” die je kunt bestellen. Al vanaf €2,95 per persoon per portie (exclusief bezorgkosten) kan je genieten van deze maaltijden. Elk recept bestaan uit 5 simpele stappen je ontvangt altijd veel verse en voorgesneden producten zodat het warme eten snel op tafel staat. In de tabel hieronder kun je bekijken welke actuele aanbiedingen van Dinnerly er op dit moment geldig zijn. Door te klikken op de knop “bekijk actie” wordt je direct doorgeleid naar de juist website waarop jij de kookbox kunt bestellen. 

KortingsactieOmschrijvingGeldig TotBekijk actie
50% actiecodeNu 50% voordeel op jouw eerste box30 mei 2021Bekijk actie
50% + 20% + 10 + 10%90% voordeel op de eerste 4 boxen29 mei 2021Bekijk actie
Box vanaf €20,40Boodschappen voor 2 personen (3 maaltijden)30 mei 2021Bekijk actie
50% kortingDirect 50% korting op jouw eerste bestelling30 juli 2021Niet beschikbaar
€15 voordeelProbeer de eerste box uit vanaf €17,85 (nieuwsbrief)31 maart 2021Niet beschikbaar

Hoe kan ik de actiecode toepassen?

Het verzilveren van een Dinnerly kortingscode is niet heel ingewikkeld. Dit kan op twee manier. Ten eerste kan je hierboven klikken op een van de bestelknoppen. De voucher wordt dan automatisch toegepast op het winkelmandje. Heb jij de bestelling al klaarstaan dan kun je de kortingscode ook handmatig kopiëren en invoeren voordat je de betaling afrond. Er is een speciaal veld waar je dit kunt invullen. Het systeem zal vervolgens direct het juiste actietarief laten zien. Er zijn doorgaans verschillende codes in omloop die recht geven op verschillende soorten promoties. De afbeelding hieronder geeft een voorbeeld weer van de promotietarieven. 

dinnerly maaltijdbox bestellen met korting

Benodigde tijd: 7 minuten

Dinnerly kortingsvoucher toepassen

 1. Kies de gewenste promotie

  Staat er een discount in de actuele lijst waarvan jij gebruik wilt maken? Lees dan de omschrijving goed door en klik op ‘bekijk code’. Vervolgens zal jouw webbrowser automatisch naar de website van Dinnerly gaan waar jij vervolgens de bestelling kan plaatsen.

 2. Kies een passende box

  Je kunt kiezen uit een kookpakket voor 2 personen of 4 personen. Daarnaast kan je een keuze maken uit 3, 4 of 5 gerechten per week. Op basis van deze combinatie wordt het lidmaatschap samengesteld. Het kiezen van de wekelijkse recepten gebeurt nadat je de bestelling het geplaatst. Hiervoor heb je namelijk eerst een account met geldige inloggegevens nodig.

 3. Voer alle privé-gegevens

  Als jij een account aanmaakt moet je beginnen met het invullen van je postcode en email-adres. Op basis daarvan berekent het systeem op welke dagen er bij je thuis geleverd kan worden. Let op dat je alles correct invoert.

 4. Kies een aflevermoment

  Je eerste bestelling kun je inplannen voor verschillende weken. Wanneer je kiest voor bijvoorbeeld een dinsdag, kun je verschillende dinsdagen in de desbetreffende maand selecteren voor de eerste levering. Vervolgens zal er wekelijks standaard op de gekozen leverdag een nieuwe box worden thuisbezorgd.

 5. Rond de bestelling af

  In het laatste scherm van de bestelling wordt er een overzicht van de totale bestelling getoond. Je kiest een betaalmethode voor de eerste levering (die wordt vervolgens omgezet in een automatische incasso). Als je alles hebt gecheckt kun je de aankoop definitief maken. Vervolgens log je in op het persoonlijke Dinnerly maaltijdbox account en kun je recepten kiezen.

Besparen op de kosten van eten

Wanneer je Dinnerly besteld met korting profiteer je van aantrekkelijke prijzen. Maar kun je nog op andere manieren besparen? Wat heeft deze aanbieder nog meer te bieden? Zijn er mogelijkheden of tips om van extra promoties te profiteren. 

 1. Bestel voor meerdere personen: de gemiddelde prijs per portie wordt voordeliger wanneer je voor meer mensen eten besteld. Je kunt kiezen om bijvoorbeeld een box voor 4 personen te bestellen wanneer je thuis met 3 personen bent. Je kunt dan de restjes aan het eind van de week samenvoegen tot 1 nieuwe avondmaaltijd. 
 2. Abonneer je op de nieuwsbrief: ook Dinnerly heeft een eigen nieuwsbrief. In deze email staan leuke nieuwtjes, actualiteit en promoties. Houd het goed in de gaten om van deze discounts gebruik te kunnen maken.  

Promoties voor bestaande klanten

De actuele Dinnerly korting is niet toe te passen door huidige klanten. Wanneer je probeert om in een bestaand account op de website van Dinnerly een nieuwe kortingscode in te voeren zal dat niet lukken. Het systeem geeft dan aan dat de code niet geldig is of niet kan worden toegepast. Het komt wel regelmatig voor dat er speciale Dinnerly promoties zijn voor klanten die al een langere periode niet hebben gesteld. Ze proberen om deze mensen op die manier opnieuw actieve klanten te maken. De nieuwsbrief die je maandelijks in je inbox krijgt kan ook speciale acties bevatten. Lees deze daarom altijd goed door. 

bestel een voordelige dinnerly maaltijdbox

Veelgestelde vragen

Het kan zijn dat je na het lezen van de Dinnerly koopgids nog enkele vragen hebt. We hebben enkele veelgestelde vragen hieronder beantwoord. Aanvullende vragen kun jij stellen aan onze klantendienst of je kunt contact zoeken met de leverancier. 

Hoeveel voordeel krijg ik bij Dinnerly?

Je kunt de huidige promotie toepassen op 1, 2, 3 of 4 boxen. De actuele korting is: 50% + 20% + 10 + 10% voordeel. Dit betekent dat je per week tientallen euro’s kunt besparen! Je mag ook na 1 of 2 leveringen stoppen / pauzeren of opzeggen. Je zit dus nergens aan vast, het is een flexibel lidmaatschap.

Hoeveel kan ik maximaal besparen?

De duurste maaltijdbox die wordt aangeboden is die van 3-4 personen met 5 avondmaaltijden. Deze maaltijdbox aan huis kost normaal €63,95. De standaard box van 2 personen met 5 maaltijden kost €45,45. De huidige actie biedt een vast kortingsbedrag. Het maakt dus niet uit of je voor een grote of kleine kookbox kiest.

Wat moet ik doen als voucher niet werkt?

Wanneer het systeem niet automatisch de prijs verlaagt naar het actietarief kun je proberen om handmatig nogmaals zelf de code toe te voegen. Werkt het dag nog niet? Probeer dan contact te zoeken met de klantenservice van Dinnerly om te overleggen. Ze zijn doorgaans erg behulpzaam om jou te helpen / ondersteunen bij het plaatsen van de eerste bestelling met introductievoordeel.

Is er ook een voucher voor bestaande klanten?

Nee, op dit moment zijn er geen promoties voor mensen die al klant zijn bij Dinnerly. In de basis zijn de gerechten natuurlijk al erg voordelig geprijsd. Wanneer jij koken met deze foodbox prettig vindt kun je er ook voor kiezen om niet wekelijks maar om de week een box te laten bezorgen (om geld te besparne).

Waarom zijn de maaltijden van Dinnerly zo goedkoop?

De leveranciers van de goedkope Dinnerly maaltijdboxen kunnen deze service aanbieden doordat ze op veel manieren besparen. Beperkte keuzes per week (12 recepten), beperkte recepturen (simpele recepten met maximaal 6 ingrediënten) en een duurzame logistieke en verpakking. Door deze focus is het niet alleen goed voor de portemonnee maar ook voor het milieu.