hellofresh-aanbieding-2024
Maaltijdbox » Dinnerly België

logo-dinnerly

Dinnerly België

Dinnerly is een populaire maaltijdbox die zich onderscheidt met een extra lage prijs. Dinnerly is op dit moment nog niet actief in België. Nederlanders kunnen al wel gebruik maken van deze box. Elke week kan je kiezen uit 30+ verschillende recepten De recepten bestaan altijd uit 5 eenvoudige stappen en uit een beperkt aantal ingrediënten. Zo staan jouw favoriete gerechten nog sneller op tafel. Op deze pagina lees je uitgebreide informatie over deze budget-maaltijdbox. Je leest hier over de voordelen, de prijzen en je kunt hier ook reviews van anderen lezen. We vinden het ook leuk wanneer jij zelf jouw review achterlaat! 

Vanafprijs€19,15
BetaalmogelijkhedenCredit Card, PayPal, iDeal, Bankcontact
Box wijzigenTot 6 dagen voor bezorging
BezorgingMomenteel alleen Nederland
Biologisch?Gedeeltelijk
Vegetarisch?Ja
Aantal recepten18 per week
Aantal personen2 t/m 4

dinnerly-belgie

Wat kost Dinnerly?

Dinnerly profileert zich als de meest betaalbare maaltijdbox. Zoals je in de tabel hieronder kunt zien is Dinnerly er al vanaf €3,20 per persoon per maaltijd. De meest populaire box met 3 maaltijden voor 2 personen kost €32,85 per week. Dit komt neer op €5,48 per portie. Dit is inclusief verzendkosten. Hiermee kan Dinnerly zich met recht de meest betaalbare maaltijdbox noemen. De prijs per box ligt een stuk lager dan bijvoorbeeld HelloFresh in België of Marley Spoon. Nieuwe klanten kunnen profiteren van een kortingscode. Hiermee ontvang je korting op de eerste box(en). Daarna betaal je gewoon het reguliere tarief. Op onze website vind je ook prijzen van Ekomenu en het Belgische Foodbag

BoxPrijsActieprijsPrijs p.p per maaltijd
2 personen / 3 maaltijden€32,85€22,85€5,48
2 personen / 4 maaltijden€38,95€28,95€4,87
2 personen / 5 maaltijden€45,45€35,45€4,55
3 – 4 personen / 3 maaltijden€52,35€42,35€4,36
3 – 4 personen / 4 maaltijden€61,75€51,75€3,86
3 – 4 personen / 5 maaltijden€63,95€53,95€3,20
Overzicht met kosten van Dinnerly (juli 2024)

Dinnerly review

Dinnerly is een relatief nieuwe aanbieder. Het is gelanceerd door Marley Spoon als betaalbaar alternatief voor de huidige boxen. De reviews zijn erg goed. Gebruikers vinden vooral de eenvoudig van Dinnerly heel prettig. Geen ingewikkelde recepten of onnodige ingrediënten. Je ontvangt de beste verse ingrediënten en simpele recepten. Op die manier staan de gerechten supersnel op tafel. Recepten ontvang je alleen digitaal. Daarnaast werkt Dinnerly met eenvoudige verpakkingen. Dinnerly is dus geschikt voor iedereen die graag een gezonde en lekkere maaltijd op tafel zet, maar er niet te veel poespas omheen wil. Een goed voorbeeld hiervan is dat deze aanbieder de papieren receptenkaart heeft geschrapt. De recepten kan je online op je telefoon bekijken. 

ReviewplatformGemiddelde beoordeling
Trustpilot3,7 / 5
Maaltijdbox.com4,3 / 5

Voordelen Dinnerly

  • Keuze uit 18 recepten p/week
  • Goedkoper dan andere boxen
  • Gemakkelijke recepten
  • Simpel koken in 5 stappen

Nadelen Dinnerly

  • Geen fysieke receptenkaarten
  • Minder ingrediënten
  • Geen extra’s beschikbaar

Kortingscodes juli 2024

Dinnerly is standaard al een betaalbare box met een aantrekkelijke lage prijs. Maar met een Dinnerly kortingscode kan je deze box nog voordeliger uitproberen. Bij Dinnerly profiteer je regelmatig van nieuwe actiecodes. Deze zijn in de meeste gevallen exclusief voor nieuwe klanten. Zo kan je bijvoorbeeld profiteren van een 3 keer €10 = €30,00 korting op Dinnerly. Deze korting wordt verdeeld over de eerste 3 boxen die je afneemt. Het is niet verplicht om alle boxen af te nemen. Je kunt na ontvangst van jouw eerste box tijdelijk pauzeren of je abonnement stopzetten. Op onze pagina met Dinnerly kortingscodes vind je een actueel overzicht met de lopende aanbiedingen. 

Contactgegevens

AdresIndustrieweg 1, 3433 NL, Nieuwegein
Telefoonnummer+31308081185
Websitewww.dinnerly.nl
E-mailhoi@dinnerly.nl
Facebookhttps://www.facebook.com/dinnerlynl
Instagramhttps://www.instagram.com/dinnerlynl/

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is Dinnerly?

Dinnerly is een betaalbare maaltijdbox met een sterke focus op makkelijke, gezonde en eenvoudige recepten. Elke week bezorgt een box met verse ingrediënten inclusief recepten. De box is geschikt voor mensen die graag gezond koken maar niet teveel willen betalen.

Hoe werkt het lidmaatschap?

Bij Dinnerly ga je een flexibel lidmaatschap aan. Bij jouw eerste bestelling machtig je het bedrijf om ook toekomstige boxen te incasseren. Je ontvangt uiteraard alleen een box wanneer jij dat wil. Wijzigingen kan je tot 6 dagen voor de eerstvolgende bezorgdag doorgeven.

Wat kost Dinnerly?

Met onze kortingscode bestel je Dinnerly al vanaf €22,85 per week. Voor de populaire box met 3 gerechten voor 2 personen betaal je standaard €32,85. Dit komt neer op €5,48 per portie. Dit is aanzienlijk lager dan bijvoorbeeld HelloFresh, Marley Spoon of Foodbag.

Uit hoeveel recepten kan ik kiezen?

Je kunt kiezen uit 18 verschillende recepten per week. Elke week kan je kiezen uit gerechten met vlees, vis, maar ook vega en vegan. Voor alle recepten geldt dat ze bestaan uit alleen de belangrijkste basis-ingrediënten en dat je ze in 5 eenvoudige en herkenbare stappen kunt klaarmaken.

Bezorgt Dinnerly al in België?

Dinnerly bezorgt op dit moment nog niet in België. Ze bezorgen wel in heel Nederland (de Waddeneilanden uitgezonderd). Op het moment dat de box ook beschikbaar is voor Belgische klanten dan lees je er hier alles over.

Waarom is Dinnerly zo goedkoop?

Dat komt door een eenvoudige no-nonsense aanpak. Je ontvangt digitale recepten, minder verschillende ingrediënten en eenvoudigere verpakkingen. Door te besparen op allerlei randzaken blijft er een heel kwalitatieve box over tegen een heel scherpe prijs.

Ervaringen van andere gebruikers

Hieronder kan jij zelf een review over Dinnerly schrijven. Probeer zo goed mogelijk aan te geven wat je wel en niet goed vind aan deze box. Je kunt hieronder ook de ervaringen van andere gebruikers lezen. 

4,0
4,0 van de 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend0%
Goed100%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

Overgestapt naar Dinnerly

25 augustus 2021

Een tijdje verschillende boxen gebruikt en sinds kort overstapt op Dinnerly. Vooral vanwege de prijs. Het is wel iets soberder dan dat je bij hello Fresh gewend bent. Voor mij is het ruim voldoende (Danny)

Danny