hellofresh-aanbieding-2024
Maaltijdbox » HelloFresh België

logo-hellofresh

HelloFresh België

HelloFresh is de meest populaire maaltijdbox van België. Elke week kies je zelf je recepten, alles wordt supervers bij je thuisbezorgd en de recepten staan ook nog eens supersnel op tafel. Via jouw online account kan je heel eenvoudig jouw abonnement beheren, boxen inplannen of het aantal maaltijden wijzigen. Naast gezonde en lekkere recepten biedt HelloFresh ook tal van lekkere versproducten en allerlei extra boxen zoals een ontbijtbox of fruitbox. Op deze pagina lees je uitgebreide informatie over HelloFresh België, lees je review en kan je doorklikken naar actuele kortingscodes. 

Vanafprijs€21,99
BetaalmogelijkhedenMastercard, Visa, Paypal, Overschrijving
Box wijzigenTot 4 dagen voor bezorging
BezorgingHeel België
Biologisch?Gedeeltelijk
Vegetarisch?Ja
Aantal recepten30+ per week
Aantal personen1 t/m 6

hellofresh-belgie

Wat kost HelloFresh?

Wil je HelloFresh proberen? Dan ben je natuurlijk benieuwd naar de kosten van deze box. HelloFresh is een van de meest betaalbare boxen in België. Nieuwe klanten kunnen deze box daarbij ook nog eens met een flinke korting uitproberen. Vaak krijg je een korting op de eerste 3 boxen. Op deze manier kan je de HelloFresh box wel heel voordelig uitproberen.  In de tabel hieronder vind je de actuele kosten van HelloFresh in België voor 3 maaltijden per week Naarmate je een grotere box bestelt (voor meer personen met meer maaltijden), dan daalt de prijs per persoon per maaltijd. HelloFresh is er voor 1 t/m 6 personen en bevat 3 t/m 6 maaltijden per week. Dit kan je elke week zelf aanpassen.

BoxPrijsActieprijsPrijs p.p per maaltijd
1-persoons€41,99€21,99€14,00
2-persoons€47,99€22,99€8,00
3-persoons€59,99€29,99€6,67
4-persoons€72,99€37,99€6,08
5-persoons€84,99€49,99€5,67
6-persoons€94,99€54,99€5,28
Overzicht met kosten HelloFresh in België (april 2024)

HelloFresh review

HelloFresh is een van de meest populaire boxen in België. Het bedrijf bezorgt wekelijks duizenden boxen door heel Vlaanderen en Wallonië. Klanten zijn zeer tevreden over de versheid van de ingrediënten en de keuze in recepten. Ook de ruime keuze in bezorgdagen en tijdstippen wordt als zeer positief ervaren. Het is jammer dat HelloFresh nog niet volledig biologisch is, en er niet voor alle leefstijlen en allergieën een geschikte box is. Hieronder vind je de actuele beoordeling van een aantal grote reviewplatforms in België. Op onze website lees je ook meer over de box van Marley Spoon en Dinnerly

ReviewplatformGemiddelde beoordeling
Trustpilot3,9 / 5
Maaltijdbox.com4,0 / 5
Ervaringensite.be5,6 / 10

Voordelen HelloFresh

  • Elke week 25+ recepten
  • Veel keuze in bezorgdagen 
  • Veel extra’s beschikbaar
  • Eenvoudige en snelle recepten

Nadelen HelloFresh

  • Niet volledig biologisch
  • Beperkte keuze in allergieën

Kortingscodes april 2024

Wil je HelloFresh met korting uitproberen? Op Maaltijdboxvergelijken.be verzamelen wij de beste kortingscodes en aanbiedingen. Op die manier kan jij deze box nog voordeliger uitproberen. HelloFresh werkt in België vaak met kortingscodes waarbij je voordeel krijgt op 3 of meer boxen. Bijvoorbeeld €25 + €10 + €10 + €10 korting. Nu is er zelfs een actie met een voordeel van in totaal €85,00. Je bent niet verplicht om alle 4 boxen af te nemen. Bevalt de eerste box niet? Dan kan je gewoon jouw abonnement opzeggen. Op onze pagina met HelloFresh kortingscodes vind je een actueel overzicht met alle lopende aanbiedingen. Deze acties zijn over het algemeen exclusief voor nieuwe klanten. 

Contactgegevens

AdresSpaklerweg 50-52, 1099 BC, Amsterdam
Telefoonnummer020 760 2014 (Nederland)
Websitewww.hellofresh.be
E-mailklantendienst@hellofresh.be
Twitterhttps://twitter.com/HelloFreshBE
Facebookhttps://www.facebook.com/HelloFreshNL/
Instagramhttps://www.instagram.com/hellofreshbe/

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is HelloFresh?

HelloFresh is de meest populaire maaltijdbox in België. Deze leverancier bezorgt wekelijks een box met verse ingrediënten met bijbehorende recepten bij je thuis. Via de App kan je eenvoudig boxen inplannen, recepten kiezen en andere producten uit de Markt bestellen.

Hoe werkt het abonnement?

Jouw eerste box reken je af met Mastercard, Visa, Paypal of een bankoverschrijving. Hiermee geef je HelloFresh ook een machtiging om eventuele toekomstige boxen te incasseren. Via jouw online account kan je jouw abonnement eenvoudig beheren. Je kunt tot 4 dagen voor de bezorgdag nog wijzigingen doorvoeren.

Wat kost HelloFresh?

HelloFresh is er met korting al vanaf €41,99 (1 persoon, 3 maaltijden). De meest populaire box met 3 maaltijden voor 2 personen kost standaard €47,99 per box. Dat komt neer op €8,00 per persoon per maaltijd. Vergeleken met andere leveranciers in België is dit voordelig.

Uit hoeveel recepten kan ik kiezen?

Elke week kan je kiezen uit meer dan 30 nieuwe recepten. Er is ontzettend veel variatie in de gerechten. Van typische Belgische klassiekers tot Oosterse gerechten en van vegetarisch tot recepten met vis.

Wanneer bezorgt HelloFresh bij mij?

HelloFresh bezorgt op alle dagen van de week met uitzondering van de vrijdag. De bezorgdagen wisselen per postcodegebied. Bij het bestellen van jouw eerste box herkent HelloFresh jouw woonplaats en kan je zelf kiezen voor een bezorgdag en tijdstip. In jouw online account kan je dit eenvoudig aanpassen. Voor sommige populaire tijdslots betaal je een kleine toeslag.

Ervaringen van andere gebruikers

Heb jij ervaringen met de box van HelloFresh? Hieronder kan je jouw eigen review achterlaten. Op die manier help jij andere bezoekers weer met het vinden van een geschikte maaltijdbox. Hieronder kan je ook recensies van andere gebruikers lezen. 

3,3
Rated 3,3 out of 5
3,3 van de 5 sterren (gebaseerd op 3 reviews)
Uitstekend34%
Goed33%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht33%

Onbetrouwbaar

Rated 1,0 out of 5
16 augustus 2023

Levering 1ste box 08/08. Wat staat er 02/08 hello fresh, maar vonden mijn adres niet. Gebeld naar klantendienst. Ik moet de box betalen geleverd of niet. Ik had mijn lidmaatschap onmiddellijk opgezegd 28/07. Maar blijkbaar na inplannen, ja als ze de box een week vroeger leveren!

Brigitte

Top!

Rated 4,0 out of 5
23 augustus 2021

Ben erg blij met de box van HelloFresh. Ik houd niet echt van koken of boodschappen doen. Het scheelt me dus veel tijd. Ik kijk er welke week naar uit om de recepten te kiezen. Wel iets aan de dure kant!!

John

Ideaal voor een druk gezin

Rated 5,0 out of 5
23 augustus 2021

Al enige tijd maken wij gebruik van de Hello Fresh box. Wat ik fijn vind is dat je veel keuze hebt. Het koken van de recepten gaat ook erg eenvoudig. Een aanrader voor drukke gezinnen!

Hannah