hellofresh-aanbieding-2022
Maaltijdbox » Maaltijdbox voor 2 personen

Maaltijdbox voor 2 personen

Ben jij op zoek naar een makkelijk, gezonde en betaalbare maaltijdbox voor 2 personen? De 2-persoonsbox is een van de meest verkochte kookboxen in België. Dat komt omdat met name jonge stellen met een drukke baan en een druk sociaal leven steeds vaker gebruik maken van zo’n maaltijdbox met verse ingrediënten en recepten. Maar welke boxen voor 2 personen zijn er, wat kosten ze, en welke 2-persoonsbox past bij mijn wensen en budget? Op deze pagina vertelt onze productspecialist Hans je er alles over. 

 • De maaltijdbox voor 2-personen is een van de meest gekozen boxen
 • Vaak bevat de 2-persoonsbox 3 of 4 gerechten per week
 • In België kan je kiezen uit 9 verschillende leveranciers 
 • De goedkoopste 2-persoonsbox vind je bij Versh vanaf €34,00
 • HelloFresh en Marley Spoon zijn de meest populaire tweepersoons boxen. Je hebt hier veel keuze in gerechten, een ruime keuze in bezorgmomenten en een zeer gebruiksvriendelijke App om jouw boxen te beheren
 • Aanraders zijn verder Foodbag en 15Gram omdat dit 100% Belgische leveranciers zijn met lekkere gerechten van Belgische bodem

Welke boxen voor twee personen zijn er?

In België zijn er op dit moment 9 maaltijdboxen voor 2 personen beschikbaar. In de tabel hieronder vind je de belangrijkste details. Je vindt hier per leverancier de prijs van een 2-persoonsbox met 3 maaltijden en 4 maaltijden. Sommige aanbieders bieden daarnaast ook een box met 2, 5 of 6 gerechten. Stelregel is: hoe meer maaltijden per week, hoe lager de prijs per portie. 

MaaltijdboxPrijs 3 maaltijdenPrijs 4 maaltijden
HelloFresh€43,95€49,95
Marley Spoon€44,93€53,91
Ekomenu€49,89€59,87
Simply You Box€43,50€49,50
De Familiebox€44,00€54,00
Veganbox€44,00€54,00
Foodbag€57,00€65,00
Versh€34,00niet beschikbaar
15Gram€50,95€58,95
Prijzen van maaltijdboxen voor 2 personen in België (3 en 4 maaltijden)

Goedkoopste 2-persoons box

Wanneer je en oplossing zoekt voor een gezonde, gevarieerde en makkelijke maaltijd dan kijk je natuurlijk ook naar prijs. Daarom vertellen we jou graag wat de goedkoopste boxen voor stellen zijn. Dit zijn reguliere prijzen, en dus zonder het gebruik van een eventuele kortingscode. Bekijk ook ons overzicht met boxen voor 1 persoon

Top-3 goedkoopste maaltijdboxen voor 2 personen (december 2022)

 1. Versh, vanaf €34,00 per week. 
 2. Simply You Box, vanaf €43,50 per week. 
 3. HelloFresh, vanaf €43,95 per week. 

Andere bespaartips voor stellen

Wil je nog goedkoper eten met z’n tweeën? Er zijn diverse handige tips & tricks die je kunt gebruiken om nog meer te besparen op de avondmaaltijd. In de tabel hierboven vond je al een overzicht met onze goedkoopste boxen voor stelletjes. Hieronder vind je nog een aantal aanvullende tips. 

 • Gebruik een kortingscode.  Met een actiecode krijg je vaak al gauw €25 of 50% korting op een eerste box
 • Neem een grotere box. Kies bijvoorbeeld een box met 3 gerechten voor 4 personen. Hier kan je met gemak een hele week van eten, en de prijs per portie is een stuk lager
 • Gooi niet weg. Regelmatig blijft er iets over uit een maaltijdbox. Bijvoorbeeld een halve courgette of een paprika. Gooi het niet weg maar gebruik het de volgende dag voor een salade. Hartstikke gezond, en ook nog eens lekker voordelig. 
Welke boxen voor 2 personen zijn er in België?

In België zijn er op dit moment 9 maaltijdboxen voor 2 personen. Dit zijn HelloFresh, Marley Spoon, Ekomenu, Simply You Box, Familiebox, Veganbox, Foodbag, Versh en 15Gram. Zij bieden allemaal een 2-persoonsbox met 3 gerechten, maar vaak ook met 2, 4 of 5 gerechten per week.

Wat kost een tweepersoons maaltijdbox?

Een kookbox voor 2 personen kost €45,00. Dat komt neer op €5,83 per portie.

Wat is de goedkoopste box voor twee?

De goedkoopste box voor 2 volwassenen is Versh. Deze is er al vanaf €34,00 per week. Je ontvangt dan 3 gerechten. Versh is niet beschikbaar in grotere formaten met meer gerechten per week.

Wat is de beste maaltijdbox voor 2 personen?

De beste box voor 2 personen is op dit moment HelloFresh. Je hebt hier maximale keuze in recepten, een zeer gebruiksvriendelijke website en App, en ruime bezorgmogelijkheden. Ook uit verschillende reviews en tests blijkt dat dit de beste keuze is.

Kan ik een 2 persoonsbox bestellen met kinderen?

Met een klein kind kan je prima een 2-persoonsbox gebruiken. De porties zijn normaal gesproken vrij groot. Zeker als jullie zelf niet zulke grote eters zijn dan kan jullie kleintje moeiteloos mee eten. Bij wat grotere kinderen is het verstandig om over te stappen naar bijvoorbeeld een kindvriendelijke box voor 3/4 personen.

Leave a Comment